Home

11:00 - 14:00 "De noen doen" met Martin Vincken

Adverteren

Voor alle duidelijkheid, Omroep Neteland zendt uit voor de regio Zuiderkempen. Hieronder een overzicht van de steden en gemeenten waar de radio op 2 frequenties te ontvangen is.

Tarieven publiciteit Regio Omroep Neteland  (Geldig tot 30/12/2016)                                                                                                          

Basisprijs spot 30 sec gesproken op muziek met 1 stem     €     75,00                            

7 dagen                      5 x per dag                 35   spots        € 160,00                                

14 dagen                    5 x per dag                 70   spots        € 240,00                                

1 maand                     5 x per dag                 150  spots       € 420,00                                

3 maanden                 5 x per dag                 450  spots       € 360,00 /maand                 

6 maanden                 5 x per dag                 900  spots       € 300,00 /maand                 

1 jaar                          5 x per dag                1825 spots       € 240,00 /maand          

Pakketten zijn mogelijk op aanvraag. Je stelt dan zelf je campagne samen. Of je kan adverteren naar je budget, vanaf 2 euro per uitzending.

Uw boodschap wordt gehoord in Herentals, Geel, Westerlo, Grobbendonk, Vorselaar, Lille, Lichtaart, Bouwel, Nijlen, Bevel, Berlaar, Heist op den Berg, Itegem, Wiekevorst, Noorderwijk, Olen, Westerlo, Tongerlo, Herstelt, Morkhoven, Begijnendijk, Aarschot, Booischot,  en de omliggende gemeenten. Ook digitaal via de internetstream!

Je kan op verschillende manieren adverteren. Zo zijn er de gedrukte media zoals tijdschriften en kranten, flyers of folders en de berichtenborden naast de weg. Een aantal adverteerders kiezen voor internetmarketing via advertenties op webpagina’s of e-mailberichten. Elk medium heeft zo zijn voor- en nadelen. Toch werd in een studie aangetoond, dat adverteren op radio en televisie nog steeds de beste manier is. Het enige verschil is dat radio dag en nacht beluisterd kan worden, terwijl televisie meer gericht is op een avondpubliek en waar mensen zich ergeren voor de lange onderbreking van hun favoriete programma. Dit proberen we op onze radio’s te vermijden.

Radiopubliciteit stoort niet, tenminste als de reclameblokken niet uitpuilen van advertenties en dat deze blokken slechts enkele minuten per uur aangeboden worden. Onze radiostations voldoen daaraan!

Het belangrijkste is onze continuïteit waardoor uw naam als adverteerder gehoord zal worden! Elke dag ’s morgens, ’s middags of ‘s avonds, in het weekend en op feestdagen. Wie het vandaag niet heeft gehoord, kan dit morgen. En ja, niet iedereen luistert naar onze radiostations, maar ook niet iedereen leest de geschreven media, blokt  e-mails weg als spam, gaat tijdens TV programma’s zappen of klikt de reclame op websites of films vroegtijdig weg.

Het luisterbereik voor onze radiostations situeert zich in de regio Zuiderkempen. Met zo’n 500.000 mensen die in de Kempen wonen, kregen we van SABAM toch een mooi potentieel luisterpubliek toegewezen. Je kan de cijfers bovenaan terugvinden.

Hoe kan je nu adverteren bij Omroep Neteland? Simpel, neem contact met ons op en we komen het graag VRIJBLIJVEND uitleggen. Dit wil zeggen: We komen op een gepast moment na afspraak samen, bekijken de mogelijkheden, bespreken de campagnes en inhoud en na een duidelijk beeld, kan de adverteerder toestemmen om de publiciteitscampagne concreet te maken.

Wat zijn onze voordelen?