Home

07:00 - 09:00 "De Goeiemorgen Morgen Show" met Rob

Adverteren

Omroep Neteland zendt uit voor de regio Zuiderkempen. Hieronder een overzicht van de steden en gemeenten waar de radio op 2 frequenties te ontvangen is.

Tarieven publiciteit Regio Omroep Neteland  (Geldig tot 31/12/2023)                                                                                                          

Basisprijs spot 30 sec gesproken op muziek met 1 stem     €     75,00                            

7 dagen                      5 x per dag                 35   spots        € 160,00                                

14 dagen                    5 x per dag                 70   spots        € 240,00                                

1 maand                     5 x per dag                 150  spots       € 420,00                                

3 maanden                 5 x per dag                 450  spots       € 360,00 /maand                 

6 maanden                 5 x per dag                 900  spots       € 300,00 /maand                 

1 jaar                          5 x per dag                1825 spots       € 240,00 /maand          

Pakketten zijn mogelijk op aanvraag. Je stelt dan zelf je campagne samen. Of je kan adverteren naar je eigen budget.

Uw reclameboodschap wordt gehoord in Herentals, Herenthout, Geel, Westerlo, Grobbendonk, Vorselaar, Lille, Lichtaart, Bouwel, Nijlen, Bevel, Berlaar, Heist op den Berg, Itegem, Wiekevorst, Noorderwijk, Olen, Tongerlo, Herselt, Heultje, Morkhoven, Begijnendijk, Booischot en de omliggende gemeenten.

Ook digitaal via de internetstream of onze app!

Je kan op verschillende manieren adverteren. Zo zijn er de gedrukte media zoals tijdschriften en kranten, flyers of folders en de berichtenborden naast de weg, tv, voetbalvelden of bioscopen. Een aantal adverteerders kiezen voor internetmarketing via advertenties op webpagina’s, sociale media of e-mailberichten. Elk medium heeft zo zijn voor- en nadelen.

Toch werd in een studie aangetoond, dat adverteren op radio nog steeds de beste manier is. Het enige verschil is dat radio dag en nacht beluisterd kan worden, terwijl televisie meer gericht is op een avondpubliek en waar mensen zich ergeren voor de lange onderbreking van hun favoriete programma. Dit proberen wij te vermijden.

Radiopubliciteit stoort niet, tenminste als de reclameblokken niet uitpuilen van advertenties en dat deze blokken slechts enkele minuten per uur aangeboden worden. Omroep Neteland voldoet daaraan!

Het belangrijkste is continuïteit waardoor uw naam als adverteerder gehoord zal worden! Elke dag ’s morgens, ’s middags of ‘s avonds, in het weekend, zelfs op feestdagen. Wie het net niet gehoord heeft, kan dit straks of morgen. En ja, niet iedereen luistert naar ons, maar ook niet iedereen leest de geschreven media. Computers blokken e-mails als spam weg. Tijdens TV programma’s zappen kijkers of spoelen reclame op websites of films vroegtijdig weg. Zelfs de sociale media blokt ongewenste reclame.

Het luisterbereik voor onze radiostations situeert zich in de regio Zuiderkempen. Met meer dan 500.000 mensen die in de Kempen wonen en nog eens velen die er komen werken of passeren, kregen we van SABAM toch een mooi potentieel luisterpubliek toegewezen. Je kan de cijfers bovenaan terugvinden.

Hoe kan je nu adverteren bij Omroep Neteland? Simpel, neem contact met ons op en we komen het graag VRIJBLIJVEND uitleggen. Dit wil zeggen: We komen op een gepast moment na afspraak samen, bekijken de mogelijkheden, bespreken de campagnes en inhoud en na een duidelijk beeld, kan de adverteerder toestemmen om de publiciteitscampagne concreet te maken.

Wat zijn onze voordelen?