Home

11:00 - 14:00 "De noen doen" met Martin Vincken

Wil jij radio maken?

Wij zoeken nog medewerkers! Iedereen kan mee radio maken. Ook al heb je geen radiostem, maar wil je redactioneel meewerken of op reportage trekken, verslaggeving doen van je favoriete sportclub, techniek, de website onderhouden, nieuwsberichten inlezen, promotie maken, commercieel meewerken, ...het kan allemaal.

Je hoort Omroep Neteland in de regio Zuiderkempen op 107.4 en 107.7 FM. Volgens SABAM bereiken we elke dag meer dan 59.795 luisteraars, die genieten van de hits uit de jaren 70, 80, 90, 2000 aangevuld met zorgvuldig uitgekozen nieuwe hits. Elke dag zorgt een radioploeg voor de uitzendingen en is onze redactie permanent actief om zowel lokale- als regionale berichten aan de presentatoren door te geven.

Wil jij wel eens weten hoe we radiomaken? Of je zelf kandidaat stellen om ons radioteam mee te versterken? Neem dan contact met ons op en we maken een afspraak, zodat we bij een gezellig gesprek elkaar leren kennen en de mogelijkheden bespreken. Radiomaken is een prachtig medium, waarbij veel mogelijk is en je snel kan reageren. Het totaal concept speelt zich af in de radiostudio, op de redactie en in de montagekamer.

Heb je niet direct interesse in het presenteren of voorbereiden van programma's, dan kan je bij ons ook aan de slag in onze technische omgeving, de website onderhouden, redactiemedewerker worden, sportverslaggeving doen, interviewer of voice-over voor het nieuws worden, de regionale kalender inteksten, het promoteam versterken of sitekick worden bij een radiopresentator en zorgen dat alles vlot verloopt. Wij zoeken dus ook mensen die achter de schermen werken. Jong of ouder, man of vrouw, iedereen kan helpen bij het realiseren van het mooiste medium dat er bestaat.

Laat van je horen en zeg het ons met je eigen woorden, werk mee aan een informatiemedium in uw regio en zorg samen met ons voor een ferme ontspanningsbron voor de vele duizenden mensen in ons zendbereik.

Contacteer ons via info@omroepneteland of bel ons op 0495/36 57 57.