Home

11:00 - 14:00 "De noen doen" met Martin Vincken

Presentatoren

Peter De Zwart

De vroege vogel, die iedereen tijdens de weekdagen van 6:00 tot 9:00 een aangenaam begin van de dag wil bezorgen. De "Goeiemorgen Morgen Show" met de hits uit de jaren 70, 80 en 90. Peter maakt je op een aangename manier wakker en loodst je door de ochtendspits. Je krijgt wat korte tips en kan gezellig blijven luisteren wanneer je onderweg bent naar het werk.

 

 

Martin Vincken

Martin is mede-oprichter van het huidige radiostation. Martin neemt de middag voor zijn rekening. Tussen 11.00 en 14.00 uur brengt hij aangename muziek om de middag door te komen, waarbij hij ook de actua van de voorbije dagen even kort toelicht. Een kort weerbericht, zeer actueel nieuws en inspelen op de krantenartikels van de afgelopen dagen. De Noen Doen, elke werkdag tussen 11:00 en 14:00 uur. Martin is de voorzitter van het radiostation en tevens ook hoofdredacteur van het regionieuws. Op zondag presenteert hij "Rond De tafel" waarbij hij interessante mensen aan het woord laat.

 

Chris Van Opstal

Chris deed ervaring op bij Radio Contact en is zelf eigenaar van een radiostation in Diest. Als radiomaker is Chris de perfecte stem die de avondspits kan doorbreken en iedereen weer op een veilige manier door het verkeer naar huis kan brengen. elke werkdag hoor je hem van 16.00 tot 19.00 uur zorgt hij voor ontspanning na een drukke werkdag. Hij verteld je graag interessante weetjes.

 

 

Luc Van Turnhout

Van soul tot film en media, hij kent er alles van en weet je steeds te bekoren met funky hits, afgewisseld met feiten en tips. Op zaterdag en zondag is hij uw gastheer tijdens de middag. Ook high tech en bizarre weetjes brengt hij in zijn radioshows. Op vrijdag neemt hij je mee in de tijd, waar disco, funk en soul het weekend inluiden. Zijn grote voorbeeld Ferry Maat is dan ook zijn inspiratiebron.

 

 

Benny Baeten

Benny Baeten kent iedereen nog als bekende deejay in discotheken en van Radio Contact. Benny is de streamspecialist. Zo heeft hij een eigen kanaal op het internet, waar hij Starradio via de digitale weg tot bij u thuis brengt. Benny hoor je tijdens het weekend op zaterdag met The Final 40, vooraf gegaan door een opwarming met hits uit onze jukebox. Benny hoor je op zaterdag tussen 14:00 en 17:00 uur.

 

 

Ad Weynants

Ad, het klinkt Hollands, maar hij is een echte Antwerpse Belg. Ad hoor je elke werkdag in de ochtend tussen 9.00 en 10.00 uur in het programma Bakboord. Na Peter zal hij de ochtend verder zetten met aangename muziek en een vlotte babbel. Op het werk, in de handelszaak, in de auto, of gewoon thuis mee genieten. Een opgewekte radioshow, elke ochtend klaar om je werkdag goed te starten.

 

 

Koen De Ridder

Koen heeft al heel wat radiowatertjes doorzwommen maar heeft nu zijn anker uitgeworpen bij Omroep Neteland, en voelt zich er helemaal in zijn sas. In het weekend is hij er op zaterdag om 9u en zondagnamiddag zorgt hij voor een "Lazy sunday" vanaf 14u. En dan ben je klaar voor een nieuwe werkweek.

 

‚Äč   

Ludo

Ludo heeft zijn eerste radio ervaring opgedaan bij Radio 1.0.4 te Wezemaal, later Radio Groot Rotselaar. Het radiovirus werd stilaan terug wakker. Naast een opdracht in het onderwijs, leerkracht elektriciteit, rijdt Ludo ook vaak met de autocar naar verre en minder verre bestemmingen.

 

 

  Inès

   Inès is de jongste telg van de radio en presenteert het zaterdagavondprogramma "Alterego" tussen 18u en 19u. Ze volgt een opleiding Vrije kunsten aan de Karel de Grote Hogeschool, St. Lucas" 

   

 

Dirk Van De Vel

Dirk was oprichter van Radio Montana in Grobbendonk. Sinds zijn dertiende speelde hij als gitarist in een groepje, deed verschillende stemtesten bij de nationale zender en sprak lange tijd commercials in voor verschillende regionale stations. Dirk stond mee aan de doorstart van Radio Mi Amigo, maar dit project stopte enkele jaren geleden. Radio bleek zijn grootste droom, vandaar dat hij bij Omroep Neteland zo snel mogelijk aan de slag wil. 

 

 

Geert Deknudt

Geert is de nieuwe radiotelg in onze stal, hij maakt programma's op een aantal radiostations waaronder ook Omroep Neteland. Geert kan het niet laten om radio te maken. Zaterdag brengt hij onvergetelijke hits met de gepaste boodschap Een zwoele prachtige radiostem, met gevoel voor muziek uit de jaren 70, 80 en 90. Zo zorgt hij voor een ontspannen weekendsfeer met vooral de allergrootste hits.

 

 

Marco in the Mix

Marco opent het weekend op vrijdag met beats en mixen om het nachtleven in te stappen. Ga je uit, vergeet dan niet om je avond onderweg te voorzien van de nodige decibels. blijf je thuis en luister je in je kamer? Zet dan de speakers op maximaal of geniet via je oortjes van je mobiele apparaat van deze vakkundig live-mix tussen 22:00 en 23:00 uur.

 

Sem Thomasson

Deze Belgische Dj/producer wordt in de hele wereld gevraagd op tal van festivals en evenementen, en op vrijdag hoor je hem hier met een mix van de beste floorfillers van het moment van 23:00 tot 24:00 uur.

 

 

Michael Fall

Zaterdagavond is het "boenk eroep". Onze live-sets van bekende deejays die vanaf 20.00 uur er stevig tegenaangaan en dit netjes op het ritme, dus "In The Mix". Miachael Fall is een bekende deejay die ook zijn Live-sets bij omroep Neteland brengt, alsof hij op het podium staat. Michael Fall elke zaterdag tussen 20:00 en 21:00 uur.

 

Dj Stef

In 2014 kregen we een demo van DJ Stef, samen met zijn bio. Hij was meteen aangenomen voor de job! Zijn mix was erg funky en met zijn overtuigingskracht wist hij ons snel te imponeren om zijn radioshow bij Omroep Neteland te plannen. DJ Stef hoor je op Zaterdag tussen 21:00 en 22:00 uur.

 

Robert Abigail

Deze druk bezette deejay heeft nog de tijd om ons op zaterdagavond een live-set te bezorgen. Buiten zijn optredens als deejay en het maken van dance-hits, zit hij op zaterdagavond voor een uur vast bij Omroep Neteland. Als afsluiter van de zaterdagavond, kan je hem best plannen als hoofdact tussen 23:00 en 24:00 uur.