Home

00:00 - 06:00 "Non-stop hits door de nacht"

Presentatoren

 

Martin Vincken

Martin is mede-oprichter van het huidige radiostation. Martin neemt de middag voor zijn rekening. Tussen 11.00 en 14.00 uur brengt hij aangename muziek om de middag door te komen, waarbij hij ook de actua van de voorbije dagen even kort toelicht. Een kort weerbericht, zeer actueel nieuws en inspelen op de krantenartikels van de afgelopen dagen. "De Noen Doen", elke werkdag tussen 11:00 en 14:00 uur. Martin is de voorzitter van het radiostation en tevens ook hoofdredacteur van het regionieuws. Op zondag presenteert hij "Rond De tafel" waarbij hij interessante mensen aan het woord laat.

 

Chris Van Opstal

Chris deed ervaring op bij Radio Contact en is zelf eigenaar van een radiostation in Diest. Als radiomaker is Chris de perfecte stem om je doorheen je dag te loodsen  Elke werkdag hoor je hem van 10.00 tot 11.00 uur  Hij verteld je graag interessante weetjes.

 

 

   Luc Van Turnhout

   Van soul tot film en media, hij kent er alles van en op zaterdag en zondag is hij uw gastheer tijdens de middag.Ook high tech en bizarre weetjes    brengt hij in zijn radioshows.Op vrijdag neemt hij je mee in de tijd, waar disco, funk en soul het weekend inluiden. Zijn grote voorbeeld Ferry          Maat is dan ook zijn inspiratiebron.

 

 

  Gunther Mampaey

  Vanaf 19.00 uur is het nog niet afgelopen bij Omroep Neteland. Gunther duikt in zijn platenarchief en haalt prachtige pareltjes boven,waarmee je   ongestoord een TV avond kunt missen en radio je nog dichter bij onvergetelijke hits brengt. 

 

 

Oswald Govaerts

Ad, het klinkt Hollands, maar hij is een echte Antwerpse Belg. Ad hoor je elke werkdag in de ochtend tussen 9.00 en 10.00 uur met "Tijd voor ClassX". Hij zet de ochtend verder met aangename muziek en een vlotte babbel. Op het werk, in de handelszaak, in de auto, of gewoon thuis mee genieten. Een opgewekte radioshow, elke ochtend klaar om je werkdag goed te starten.

 

 

Koen De Ridder

Als radiomaker is Koen de perfecte stem die de avondspits kan doorbreken en iedereen weer op een veilige manier door het verkeer naar huis kan brengen. Elke werkdag hoor je hem van 16.00 tot 19.00 uur en in het weekend is hij er op zaterdag om 9:00.

 

‚Äč   

Dirk Van De Vel

Dirk was oprichter van Radio Montana in Grobbendonk. Sinds zijn dertiende speelde hij als gitarist in een groepje, deed verschillende stemtesten bij de nationale zender en sprak lange tijd commercials in voor verschillende regionale stations.Je hoort hem elke zondag van 14 tot 16u in "Studio 14".

 

 

Geert Deknudt

Geert is de nieuwe radiotelg in onze stal, hij maakt programma's op een aantal radiostations waaronder ook Omroep Neteland. Geert kan het niet laten om radio te maken. Zaterdag brengt hij onvergetelijke hits met de gepaste boodschap Een zwoele prachtige radiostem, met gevoel voor muziek uit de jaren 70, 80 en 90. Zo zorgt hij voor een ontspannen weekendsfeer met vooral de allergrootste hits.

 

 

  DJ Vincent & Guest

  Zaterdagavond is het partytime bij Omroep Neteland. De 70-80-90 worden even aan de kant gezet voor Dance. Stevige beats, mixen en vooral     opzwepende muziek om je zaterdagavond goed in te zetten.