Home

10:00 - 11:00 Chris Van Opstal @10

Presentatoren

 

 

Martin Vincken

Martin is mede-oprichter van het huidige radiostation. Martin neemt de middag voor zijn rekening. Tussen 11.00 en 14.00 uur brengt hij aangename muziek om de middag door te komen, waarbij hij ook de actua van de voorbije dagen even kort toelicht. Een kort weerbericht, zeer actueel nieuws en inspelen op de krantenartikels van de afgelopen dagen. "De Noen Doen", elke werkdag tussen 11:00 en 14:00 uur. Martin is de voorzitter van het radiostation en tevens ook hoofdredacteur van het regionieuws. Op zondag presenteert hij "Rond De tafel" waarbij hij interessante mensen aan het woord laat.

 

Chris Van Opstal

Chris deed ervaring op bij Radio Contact en is zelf eigenaar van een radiostation in Diest. Als radiomaker is Chris de perfecte stem om je doorheen je dag te loodsen . Elke werkdag hoor je hem van 10.00 tot 11.00 uur  Hij verteld je graag interessante weetjes.

 

 

Luc Van Turnhout

Van soul tot film en media, hij kent er alles van en weet je steeds te bekoren met funky hits, afgewisseld met feiten en tips. Op zaterdag en zondag is hij uw gastheer tijdens de middag. Ook high tech en bizarre weetjes brengt hij in zijn radioshows. Op vrijdag neemt hij je mee in de tijd, waar disco, funk en soul het weekend inluiden. Zijn grote voorbeeld Ferry Maat is dan ook zijn inspiratiebron.

 

 

Benny Baeten

Benny Baeten kent iedereen nog als bekende deejay in discotheken en van Radio Contact. Benny is de streamspecialist. Zo heeft hij een eigen kanaal op het internet, waar hij Starradio via de digitale weg tot bij u thuis brengt. Benny hoor je tijdens het weekend op zaterdag tussen 14:00 en 17:00 uur.

 

 

Oswald Govaerts

Ad, het klinkt Hollands, maar hij is een echte Antwerpse Belg. Ad hoor je elke werkdag in de ochtend tussen 9.00 en 10.00 uur met "Tijd voor ClassX". Hij zet de ochtend verder met aangename muziek en een vlotte babbel. Op het werk, in de handelszaak, in de auto, of gewoon thuis mee genieten. Een opgewekte radioshow, elke ochtend klaar om je werkdag goed te starten.

 

 

Koen De Ridder

Als radiomaker is Koen de perfecte stem die de avondspits kan doorbreken en iedereen weer op een veilige manier door het verkeer naar huis kan brengen. Elke werkdag hoor je hem van 16.00 tot 19.00 uur en in het weekend is hij er op zaterdag om 9:00.

 

‚Äč   

Ludo

Ludo heeft zijn eerste radio ervaring opgedaan bij Radio 1.0.4 te Wezemaal, later Radio Groot Rotselaar. Het radiovirus werd stilaan terug wakker. Naast een opdracht in het onderwijs, leerkracht elektriciteit, rijdt Ludo ook vaak met de autocar naar verre en minder verre bestemmingen. En op zondag hoor je bij hem de beste muziek uit de 80's in "Prachtig 80" van 9:00 tot 12:00

 

 

  Inès

   Inès is de jongste telg van de radio en presenteert het zaterdagavondprogramma "Rock of Ages" tussen 18u en 19u. Ze volgt een opleiding Vrije kunsten aan de Karel de Grote Hogeschool, St. Lucas" 

   

 

Dirk Van De Vel

Dirk was oprichter van Radio Montana in Grobbendonk. Sinds zijn dertiende speelde hij als gitarist in een groepje, deed verschillende stemtesten bij de nationale zender en sprak lange tijd commercials in voor verschillende regionale stations. 

Je hoort hem elke zondag van 14 tot 16u in "Studio 14".

 

 

Geert Deknudt

Geert is de nieuwe radiotelg in onze stal, hij maakt programma's op een aantal radiostations waaronder ook Omroep Neteland. Geert kan het niet laten om radio te maken. Zaterdag brengt hij onvergetelijke hits met de gepaste boodschap Een zwoele prachtige radiostem, met gevoel voor muziek uit de jaren 70, 80 en 90. Zo zorgt hij voor een ontspannen weekendsfeer met vooral de allergrootste hits.

 

Gunther Mampaey

Gunther zorgt met zijn warme stem voor een aangename muzikale avond met de beste Pop en Rock muziek elke werkdag van 19:00 tot 21:00

 

 

Marco in the Mix

Marco opent het weekend op vrijdag met beats en mixen om het nachtleven in te stappen. Ga je uit, vergeet dan niet om je avond onderweg te voorzien van de nodige decibels. blijf je thuis en luister je in je kamer? Zet dan de speakers op maximaal of geniet via je oortjes van je mobiele apparaat van deze vakkundig live-mix tussen 22:00 en 23:00 uur.

 

DJ Vincent

Zaterdagavond is het partytime bij Omroep Neteland. De 70- 80 - 90 worden even aan de kant gezet voor Dance. Stevige beats, mixen en vooral opzwepende muziek om je zaterdagavond goed in te zetten.

 

 

Michael Fall

Zaterdagavond is het "boenk eroep". Onze live-sets van bekende deejays die vanaf 20.00 uur er stevig tegenaangaan en dit netjes op het ritme, dus "In The Mix". Miachael Fall is een bekende deejay die ook zijn Live-sets bij omroep Neteland brengt, alsof hij op het podium staat. Michael Fall elke zaterdag tussen 20:00 en 21:00 uur.

 

Dj Stef

In 2014 kregen we een demo van DJ Stef, samen met zijn bio. Hij was meteen aangenomen voor de job! Zijn mix was erg funky en met zijn overtuigingskracht wist hij ons snel te imponeren om zijn radioshow bij Omroep Neteland te plannen. DJ Stef hoor je op Zaterdag tussen 21:00 en 22:00 uur.

 

Robert Abigail

Deze druk bezette deejay heeft nog de tijd om ons op zaterdagavond een live-set te bezorgen. Buiten zijn optredens als deejay en het maken van dance-hits, zit hij op zaterdagavond voor een uur vast bij Omroep Neteland. Als afsluiter van de zaterdagavond, kan je hem best plannen als hoofdact tussen 23:00 en 24:00 uur.