Home

10:00 - 11:00 Chris Van Opstal @10

Programma's

"Alles samengevat" met Martin Vincken

Zondagavond geven we een kort overzicht van wat er de afgelopen week in het nieuws kwam. Een beetje sportnieuws, wat opmerkelijke vermeldenswaardige feiten en een herhaling van interviews.

"Baet het niet..." met Benny Baeten

Benny Baeten zorgt voor een aangename zaterdagnamiddag met muziek op jouw ritme.

"De Goeiemorgen Morgen Show"

Start je dag goed met een lekker ontbijt en wordt wakker met de grootste hits uit de 70's, 80's en 90's en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

"De noen doen" met Martin Vincken

Elke werkdag neemt Martin Vincken je mee door de middagpauze. Een vlotte babbel, kort weerbericht, wat aangename weetjes en een verwijzing naar de kalender en het regio nieuws.

"De spits" met Koen De Ridder

De hits in de spits...het klinkt cliché, maar Koen lootst je door het verkeer met een vrolijk programma, want de werkdag zit er voor velen op.

"Door de middag" met Luc Van Turnhout

Non-stop de hits uit de jaren 70, 80 en 90, voorzien van regionale berichten, Pop-, Film- en Medianieuws. Redacteur Luc Van Turnhout verzamelt alles en brengt je weer helemaal bij.

"Goeiemorgen Weekend" met Koen De Ridder

Op zaterdag maakt Koen De Ridder je wakker met hits uit de 70's, 80's, 90's en vertelt je alles over de aktiviteiten die in het weekend plaatsvinden in de Zuiderkempen.

 

"In the mix" met The Deejays

​Zaterdagavond, Party Time, The Deejays brengen je met uptempo dancehits in de juiste stemming om een stapje in de wereld te zetten of gewoon om thuis een feestje te bouwen.

Dj Wout van 20:00 tot 21:00 uur

Dj Stef van 21:00 tot 23:00 uur

Dj Marco van 23:00 tot 0:00 uur

 

"Non-stop hits door de nacht"

De meest gekende classics met zorgvuldig uitgekozen nieuwe liedjes en regionale berichten.

"Non-stop hits voor de avond"

De meest gekende classics met zorgvuldig uitgekozen nieuwe liedjes en regionale berichten.

"Prachtig 80 " met Ludo

Zondag drie uur lang, muziek uit de jaren 80, doorspekt met weetjes en feiten uit die tijd maar ook "De wereld van het pretpark" en "De zondagse mop"

"Rock of Ages" met Inès

De sterkere rocknummers over alle leeftijden heen, aan mekaar gesproken door de jongste telg van Omroep Neteland;  Inès.

"Rond de Tafel" met Martin Vincken

Elke zondag komt er een praatgast naar de studio of trekt onze reporter er op uit om iemand die iets te vertellen heeft een microfoon aan te bieden. Hij neemt de dingen onder de loupe en laat de kenner of organisator aan het woord.

Wie zijn zeg wil komen doen, kan onze redactie contacteren via ons mailformulier.

"The Dinnerclub" met Luc Van Turnhout

Zaterdagavond en zondagmiddag neemt Luc Van Turnhout je mee met de muziek uit de 70's, 80's en 90's bij Omroep Neteland.

 

"The Nightshift" met Luc Van Turnhout

Funk, disco, soul, noem het en Luc haalt de beste hits uit de kast. Dansen op de muziek die je aan het bewegen brengt, zonder je moe te maken. Luc Van trunhout brengt ze in Non-Stop op de radio, zo kan je lekker lang genieten van een prachtig muziek genre.

"Tijd voor ClassX" met Oswald

De muziek die je altijd had willen horen, met de warme stem van Oswald.

'Studio 14' met Dirk Van De Vel

Op zondagnamiddag houdt Dirk Van De Vel je gezelschap in "Studio 14" met heel wat goeie muziek uit de 70's, 80's en 90's en natuurlijk blijf je op de hoogte van de aktiviteiten in het Neteland.

 

Chris Van Opstal @10

Van maandag tot vrijdag zorgt Chris voor de juiste muziek tijdens je dagtaak, en vertelt hij je alles over de activiteiten in de regio.

Classic pop en Rock @7 met Gunther

De mooiste pop en rock klassiekers uit de 70's, 80's en 90's, met Gunther Mampaey

Geert Deknudt op zaterdagmiddag

Geert Deknudt hoor je op zaterdagmiddag. Hij bezorgt je een fijne middag op zaterdag en tussendoor hoor je ook regionale berichten. Tijdens of net na het eten, zorgt hij voor een vlotte babbel bij de hits uit de jaren 70, 80 en 90. Geert is de man met de zware zwoele stem, die je zaterdag net dat ietsje meer geeft.

Radio Romantica

Wij sluiten elke zondag het weekend af met de mooiste ballads en romantische liedjes om heerlijk bij weg te dromen.

Sunday mix

Een mengeling muziek van 1970 tot 2000 om je op  zondagnamiddag heerlijk te verwennen.