Home

18:00 - 20:00 "Alles samengevat" met Martin Vincken

Programma's

"Alles samengevat" met Martin Vincken

Zondagavond is er "alles samenvatten". We geven een kort overzicht van wat er de afgelopen week in het nieuws kwam. Een beetje sportnieuws, wat opmerkelijke vermeldenswaardige feiten en een herhaling van interviews.

"De Aanloop" met Benny Baeten

Benny Baeten warmt zich op voor de Final 40.

"De Goeiemorgen Morgen Show"

Start je dag goed met een lekker ontbijt en wordt wakker met de grootste hits uit de 70's, 80's en 90's en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

"De hits in de spits" met Chris Van Opstal

De hits in de spits...het klinkt cliché, maar Chris stuurt je door het verkeer naar huis met een vrolijk programma, want de werkdag zit er voor velen op.

"De noen doen" met Martin Vincken

Elke werkdag neemt Martin Vincken je mee door de middagpauze. Een vlotte babbel, kort weerbericht, wat aangename weetjes en een verwijzing naar de kalender en het regio nieuws.

"Door de middag" met Luc Van Turnhout

Non-stop de hits uit de jaren 70, 80 en 90, voorzien van regionale berichten, Pop-, Film- en Medianieuws. Redacteur Luc Van Turnhout verzamelt alles en brengt je weer helemaal bij.

"Goeiemorgen Weekend" met Koen De Ridder

Op zaterdag maakt Koen De Ridder je wakker met hits uit de 70's, 80's, 90's, en zet hij bekende jarigen in de bloemetjes.

Hij kijkt ook even naar het verleden, welke belangrijke gebeurtenissen er deze dag plaatsvonden. 

De fuifkalender vertelt je waar er gedanst en gefeest kan worden in de Zuiderkempen, en het belangrijkste muziek en filmnieuws v d afgelopen week 

wordt ook nog even bekeken. 

"In the mix " met The Deejays

Thank God It's Friday!!!! Onze Deejays brengen je in de juiste stemming om aan het weekend te beginnen.Helaas zonder drankjes en de nodige ambiance, maar voor een jong publiek dat de sfeer thuis wil opsnuiven.

Marco Valvekens van 22:00 tot 23:00 uur

Sem Thomasson van 23:00 tot 00:00 uur

 

"In the mix" met The Deejays

​Zaterdagavond, Party Time, The Deejays brengen je met uptempo dancehits in de juiste stemming om een stapje in de wereld te zetten of gewoon om thuis een feestje te bouwen.

Michael Fall van 20:00 tot 21:00 uur

Dj Stef van 21:00 tot 23:00 uur

Robert Abigail van 23:00 tot 0:00 uur

 

"Non-stop hits door de nacht"

De meest gekende classics met zorgvuldig uitgekozen nieuwe liedjes en regionale berichten.

"Non-stop hits voor de avond"

De meest gekende classics met zorgvuldig uitgekozen nieuwe liedjes en regionale berichten.

"Ontbijtradio" met Luc Van Turnhout

Non-stop met regionale berichten, Film- Pop- en medianieuws, verzameld door Media Watcher Luc Van Turnhout.

"Prachtig 80 " met Ludo

Zondag twee uur lang, muziek uit de jaren 80, doorspekt met weetjes en feiten uit die tijd maar ook "De wereld van het pretpark" en "De zondagse mop"

"Rock of Ages" met Inès

De sterkere rocknummers over alle leeftijden heen, aan mekaar gesproken door de jongste telg van Omroep Neteland;  Inès.

"Rond de Tafel" met Martin Vincken

Elke zondag komt er een praatgast naar de studio of trekt onze reporter er op uit om iemand die iets te vertellen heeft een microfoon aan te bieden. Hij neemt de dingen onder de loupe en laat de kenner of organisator aan het woord.

Wie zijn zeg wil komen doen, kan onze redactie contacteren via ons mailformulier.

"The Final 40" met Benny Baeten

Benny Baeten brengt neemt de Hitlijst voor zijn rekening en praat twee uur lang de nieuwste hits aan elkaar. The Final 40!

"The Nightshift" met Luc Van Turnhout

Funk, disco, soul, noem het en Luc haalt de beste hits uit de kast. Dansen op de muziek die je aan het bewegen brengt, zonder je moe te maken. Luc Van trunhout brengt ze in Non-Stop op de radio, zo kan je lekker lang genieten van een prachtig muziek genre.

'Lazy Sunday' met Koen De Ridder

Een zondag om te genieten van de allerbeste hits uit de jaren 70, 80 en 90. Wat deden we weer in die periode? Hoe waren we gekleed en wat waren onze lievelingsfeulletons? Luister mee in je gezellige zetel, bij de computer of tijdens een rustig leesmoment naar de vlotte babbel van Koen De Ridder in Lazy Sunday. Je hoort hem van 2 tot 5 bij Omroep Neteland.

Geert Deknudt op zaterdagmiddag

Geert Deknudt hoor je op zaterdagmiddag. Hij bezorgt je een fijne middag op zaterdag en tussendoor hoor je ook regionale berichten. Tijdens of net na het eten, zorgt hij voor een vlotte babbel bij de hits uit de jaren 70, 80 en 90. Geert is de man met de zware zwoele stem, die je zaterdag net dat ietsje meer geeft.